Woocommerce-nettbutikk - Vi garanterer at du blir fornøyd | 100% Fornøydgaranti

Woocommerce Nettbutikk

Vi utvikler Woocommerce-nettbutikker som kundene digger. Vi garanterer at både du og kundene blir fornøyde med en nettbutikk som er designet av oss til ditt behov. Den vil i tillegg være rask, brukervennlig og responsiv.

Men det som virkelig skiller oss ut fra mengden når det kommer til Woocommerce-nettbutikker er at vi SEO-optimaliserer hele den tekniske strukturen, slik at du havner høyt på Google. I tillegg har vi implementert mange smarte tiltak som øker konverteringsraten.

Noen av nettbutikkene vi har laget er følgende:

Hudpleieklinikken.no

Tittinngarn.no

Sykkelentusiasten.no

Uniquestyle.no

Og mange flere!

Å ha en nettbutikk i Woocommerce er en av de mest populære løsningene, og systemet er like genialt som det er praktisk. Løsningen har åpen kildekode, noe som gjør at man unngår dyre månedsplaner og stengte løsninger, og med en stor mengde gratis og billige utvidelser og temaer, vil man kunne få det utseende og funksjonaliteten man ønsker til nettbutikken sin.

Woocommerce-nettbutikk er en fantastisk løsning for de fleste, men kan dessverre være litt teknisk vanskelig. Der andre svakere og dårligere nettbutikkløsninger tilbyr veldig brukervennlige verktøy, tar det ofte litt mer tid å sette opp Woocommerce nettbutikken akkurat slik man vil ha den.

I tillegg til oppsett og installasjon, er det også en del som trengs å gjøres for å drifte løsningen. Det er her vi i Marketin kommer inn i bildet. Med våre gode woocommerce supportavtaler kan du fokusere på å selge, mens vi sørger for at nettbutikken din er oppe og kjører.

Woocommerce-nettbutikk med fokus på kundene

Noe av det beste med en avtale med oss, er at man slipper å bruke utallige timer i måneden på drift av nettsiden, og man kan da heller fokusere på å gi super kundeservice, samt drifte bedriften som vanlig. Da vil man ha en nettside som holdes oppdatert og rask. Vi fikser også potensielle feil som skulle dukke opp, noe som sørger for at siden holdes gående.

For at du skal kunne fokusere på salg og kundebehandling, tar vi også hånd om Woocommerce-nettbutikk support døgnet rundt. Til sammen har våre dyktige medarbeidere over 15 år med erfaring, noe som kommer godt med! Med vår kompetanse har vi et fortrinn på drift og support av Woocommerce-nettbutikker.

Med andre ord så er du sikret en solid nettbutikk, hvor vi får unnagjort en betydelig mengde med arbeid på kort tid. Dette fører til at vi er svært kostnadseffektive.

Spar tid med smarte integrasjonsløsninger

I tillegg til våre faste support-løsninger som dekker bestemte tjenester for et månedlig beløp, tilbyr vi også installasjon og oppsett av woocommerce-nettbutikker. Sammen med våre gode kontakter innenfor regnskap og kassasystemer, tilbyr vi supre integrasjonsløsninger til din woocommerce-nettbutikk.

Disse integrasjonsløsningene sørger for at du vil få mer tid til salg og til å drive bedriften din. Med integrasjonsløsninger vil salg automatisk bli bokført i ditt regnskapssystem. Dette gjør at regnskapet blir korrekt og oppdatert. I lengden vil dette spare en betydelig mengde kostnader knyttet til regnskapsrevisjon og regnskapsfører.

I tillegg til integrasjon mot regnskapssystem, tilbyr vi også integrasjonsløsninger mot kasseapparat og varelager. Det gjør at du kan drifte mesteparten av din fysiske butikk og nettbutikk fra et sentralt punkt.

Når et salg gjennomføres på din woocommerce-nettbutikk, vil varelageret på kassasystemet automatisk oppdateres, og du vil bli automatisk informert om salget og adressen for utsending.

Våre avtaler dekker mye

Ved å ha en woocommerce-nettbutikk og supportavtale med oss, vil du være sikret profesjonell kundesupport 24 timer i døgnet. Dersom noe galt skulle skje med nettbutikken, vil vi være raske på sak med å få nettbutikken din opp å gå igjen.

Dersom woocommerce-nettbutikken blir rammet av noe som omfattes i woocommerce-supportavtalen din, vil hele hjelpen være dekket av supportavtalen, og det vil med andre ord ikke påløpe ekstra kostnader for deg.

Hvis woocommerce-nettbutikken derimot skulle være nede på grunn av uaktsomhet eller andre noe annet som ikke er dekket i våre rimeligste supportavtaler, vil vi tilby support for en svært konkurransedyktig timepris.

I de fleste supportavtalene tilbyr vi automatisk sikkerhetskopiering til en gitt intervall. Dette gjør at vi raskt kan gjenopprette nettbutikken din med en av de tidligere sikkerhetskopiene.

Videre, inkluderer de fleste av våre woocommerce-nettbutikk supportavtaler antivirus og beskyttelse mot hackerangrep mot din nettbutikk. I tillegg til dette, tilbyr vi også TLS/SSL sertifiseringer som gjør at data fra din nettbutikk blir sendt kryptert.

Kontakt oss, så hjelper vi deg med det samme!

Dersom du har planer om å sette opp en Woocommerce-nettbutikk, vil vi anbefale å ta kontakt, da våre avtaler sørger for at du mottar en nettbutikk med kvalitet og stil. Våre medarbeidere legger alltid inn det lille ekstra, og jobber hardt for å gi alle våre partnere akkurat det dem trenger.

Er du vår neste partner? Ta ditt første steg i riktig retning, ta kontakt i dag!