Websupport til nettside og drift av hjemmeside får du med med Marketin AS

websupport av nettside og drift av hjemmeside får du med med Marketin AS - Vi tar oss av drift. du tar deg av salg!

Websupport til nettside og drift av hjemmeside får du med med Marketin AS

Det har aldri vært viktigere å ha en solid plassering på nett. Som regel må man sette inn en del timer i måneden for å drifte siden sin. For de fleste bedrifter vil dette være sløsing med dyrebare timer. Det er her vi i Marketin kommer inn i bildet!

Vi tror på å løsrive våre partnere fra å styre med drift av hjemmesider, slik at de kan fokusere på det de er flinke til. Vi mener at dette bidrar til å skape mest mulig verdier for firmaer.

Ved å la oss håndtere alt som har med drift og support til nettsiden din, kan dere maksimere deres arbeidstimer for å skaffe flere kunder og øke salg.

I dette innlegget skal vi se på hvorfor det lønner seg med en avtale med oss og hva vi kan gjøre for deg.

Bruk tiden din på salg og forretningen, ikke på drift av nettside

Som nevnt ovenfor, tror vi at selskaper tjener mest på å satse på sine konkurransefortrinn. Vårt konkurransefortrinn er oppsett, utvikling og drift av hjemmesider og nettbutikker. Det gjør at vi bruker kort tid på å ta oss av supporten og driften til nettsider. Med andre ord får dere suveren drift og support til en svært konkurransedyktig pris.

Vi tilbyr drift og support til en rekke forskjellige nettsideløsninger. Men det er innenfor Wordpress, Woocommerce og Magento vi har høyest kompetansenivå. Til tross for at vi har fokus på disse tre populære og kraftige publiseringsverktøyene, kan vi fortsatt drifte og ha support på andre nettsideløsninger også.


Websupport til nettside og drift av hjemmeside får du med med Marketin AS -
Med en drifts- og supportavtale fra Marketin, kan du være sikker på at nettsiden din er på nett og fungerer som den skal. Men dersom noe skulle gå galt, vil vi være rask på sak med å få nettsiden opp å gå igjen. Akkurat hva som dekkes av våre drifts- og supportavtaler varierer etter hvilken avtale vi har med den enkelte.

I grunnpakken og de mer dekkende drifts- og supportavtalene våre medfølger det automatisk sikkerhetskopiering, kostnadsfri gjenoppretting av nettsiden dersom noe skulle gå galt, SSL-sertifisering, raskt webhotell, oppdatering av utvidelser og programvare, antivirus og oppsett av brannmur.

Vi har også avtaler som kommer med tabbe beskyttelse. Da vil vi gjenopprette nettsiden og få den til å fungere igjen.

Som et webbyrå kan vi også tilby ekstra utvikling av nettbutikken eller hjemmesiden din.

Vi får på plass utvidelser, temaer og integrasjonsløsninger!

I tillegg til våre websupport drifts- og supportpakkeavtaler for nettsider og nettbutikker, tilbyr vi også nettsideutvikling, digital markedsføring og hjelp med oppsett og konfigurering av utvidelser, temaer og integrasjonsløsninger.

Gjennom våre partnere innenfor regnskaps- og betalingssystem bransjen, har vi tilgang til gode integrasjonsløsninger som sparer deg og din bedrift utallige timer i måneden. Slike integrasjonsløsninger kan bidra med alt fra integrasjon mot regnskapssystem for automatisk bokføring av salg, til synkronisering av fysisk varelager og nett varelager og integrasjon mot kassasystem i butikk.

Vi har lang erfaring websupport til nettside og drift av hjemmesider

Vi i Marketin AS har lang erfaring med drifting av hjemmesider og nettbutikker. Mellom våre 3 teammedlemmer har vi over 15 års erfaring med drift av hjemmesider. Med andre ord har vi all den kompetansen og erfaringen som trengs for å sikre bedriften din og deres nettside pålitelighet, oppetid og digital sikkerhet.

I tillegg til drift og websupport av nettsider, har vi også kompetanse innenfor GDPR og håndtering av personvern. Vi kan med andre ord være din helhetlige leverandør av nettsideløsninger. Om det skal være utvikling og design av nettside, drift av nettside eller å sikre at nettsiden overholder de europeiske kravene til håndtering av personvern, hjelper vi deg og din nettside!

Som et SEO-byrå kan vi i tillegg hjelpe med å øke din bedrifts posisjon på Google.

Behøver du bistand med drift av en hjemmeside eller en nettbutikk?

Som ditt webbyrå kan vi tilby mye annet i forhold til utvikling av nettsider og lignende. Ta

Med mye erfaring og høy kompetanse vil vi drifte dine nettsider på en effektiv og optimal måte. Vi kan i tillegg tilbyå alt fra teknisk SEO til tekstforfatting av innhold.

Websupport til nettside og drift av hjemmeside får du med med Marketin AS - Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg gjerne!