Hvilke nettbutikk løsning er best? Se hvilken netthandels plattform som vinner i 2022!

Beste nettbutikkløsningene 2022

I de siste årene har netthandelen vokst en god del, og med korona epidemien har veksten bare vokst enormt. Dette har medført at flere utviklere har kommet med egne plattformer for nettbutikker. Siden det nå er så mangt å velge mellom, er det ikke alltid like lett å ta det riktige valget av en god plattform for din nettbutikk.

Jeg skal i dette innlegget forklare hvilke plattformer som er best å ta i bruk, så slipper du stress og hodepiner ved en senere anledning. Sammen med mine kollegaer har jeg valgt ut to plattformer som desidert er de ledende og mest populære plattformene (for en god grunn).

Husk også at når du får nettbutikken din opp i lufta kan du ta kontakt med oss for å få hjelp med annonsering på Google! Så får vi i gang salget.

Viktig å vite hva man ser etter når du velger løsning

Viktig å vite hva man ser etter når du velger løsning

Når du skal velge riktig nettbutikk-løsning, er det hovedsakelig to spørsmål man må stille seg selv:

Har du budsjettet til å investere en god del penger inn i prosjektet?
Er oppstartskapitalet ditt på den sparsomme siden?

Det er viktig å vite at nettbutikk plattformer generelt ikke er kompatibel med andre plattformer, så det er viktig å vurdere spørsmålene ovenfor grundig, sørg for at du vet hvilket av spørsmålene som passer deg best.

Jeg anbefaler også å tenke på hvor du befinner deg om noen år. Dette er viktig, da tekniske løsninger, tekster og produkter ofte ikke kan overføres på en enkel måte mellom forskjellige nettbutikkløsninger. Derfor er det viktig å velge riktig plattform.

Magento - For ekspertene

Magento - For ekspertene

Magento er nettbutikkløsningen som yr av kvalitet, og gir nettbutikker en premium følelse. Plattformen er i skrivende stund kongen av plattformer for nettbutikker, da store og kjente merkevarer og bedrifter har i mange år brukt Magento som sin løsning, og de har absolutt ingen grunn til å bytte

Selv om Magento er den største og mulig den aller beste plattformen, kommer den dessverre med sine egne haker. Magento gir ikke en lett og brukervennlig løsning, og vil derfor ikke anbefales for noen som mangler en programmerer i huset. Plattformen kommer med utallige mengder med timer for å oppnå en effektiv drift av løsningen, men man kan hyre inn en konsulent for å sette opp en Magento løsning.

Plattformen Magento kommer også med flere fordeler som høy kvalitet, lynrask hastighet, god tilpasningsevne og støtte for integrasjons- og andre tekniske løsninger. Har du budsjettet, tar du ikke feil om du velger Magento for din nettbutikk.

Den andre netthandel-løsningen vi har valgt er billigere i drift og oppsett, men kommer også med sine haker.

Woocommerce - perfekt for de fleste behov

Woocommerce - perfekt for de fleste behov

Woocommerce er ganske lik Magento, men behøver ikke like mye kunnskap for å sette opp og drifte. Følger du denne YouTube-videoen vil du enkelt kunne sette opp din helt egen Woocommerce løsning. Da har du all kunnskapen du behøver for å drifte, designe og sette opp løsningen.

Siden Woocommerce bygger på Wordpress vil du enkelt kunne finne utvidelser som egner seg til ditt bruk, da Wordpress er verdens mest populære og tilpasningsdyktige publiseringssystem, noe som sørger for at utviklere publiserer egne utvidelser.

Mange av utvidelsene er også gratis, noe som kommer godt med når man har et begrenset budsjett. Det er også mulig å sette opp synkronisering mot FaceBook shopping, som hjelper til med å øke trafikken og aktive kunder til nettbutikken din.

Du kan også enkelt ta i bruk klikk-og-dra nettsidebyggeren Elementor for å bygge på eller gjøre endringer på nettsiden din. Ved å bruke Elementor sammen med et tema fra Astra, kan du enkelt sette opp nettbutikken etter hvordan du selv ønsker det, og det beste er at du ikke behøver å kjenne til en eneste HTML-kodesnutt!

Velger du å bruke Woocommerce som din butikkløsning, vil du også ha et hav med gratis ressurser i form av YouTube-videoer, utvidelser og andre forum med høy aktivitet. Dette sørger for at du som oftest finner svar på det du søker etter, men det er også fullt mulig å stille spørsmål i relevante forum.

Dersom du ser etter en utvidelse med en veldig spesifikk evne, men utvidelsen finnes ikke, vil du kunne betale en liten sum til en utvikler på nettsiden Fiverr, så vil du etter en kort tid få en skreddersydd utvidelse på plass. Pass på når du ser etter en utvikler på Fiverr, sørg for at vedkommende har gode tilbakemeldinger!

Ikke gå i pagebuilder-fellen

Ikke gå i pagebuilder-fellen

Det finnes mange pagebuildere som kan tas i bruk for en nettbutikkløsning. De mest populære innen denne kategorien er Wix, Shopify og Squarespace. Løsningene er svært brukervennlige og enkle å sette opp, men dessverre er det mangel på funksjonalitet når det kommer til integrasjonsløsninger mot varelager, regnskapssystem og POS-system. I tillegg kan de månedligere kostnadene øke en god del, dersom man ønsker å betale for ekstra funksjonalitet og ytelse.

Tjenestene i denne kategorien er også stengt inne i et lukket økosystem, noe som gjør at endringer og kontroll over nettbutikken din er meget begrenset. I motsetning til dette er Woocommerce og Magento open source, som gir deg full kontroll over endringer. Både Woocommerce og Magento er kostnadsfrie programvarer som lastes ned for å installeres på eget domene og webhotell. Derfor vil du også unngå prisøkninger og uforutsigbare endringer, noe som et lukket system er bundet til.

Som regel er pagebuildere også en god del tregere enn Woocommerce og Magento, noe som kommer fra mange forskjellige faktorer, men som regel er det fra mye overflødig kode, og dette kan du dessverre ikke gjøre noe med. Pagebuildere er heller ikke like godt egnet for SEO og markedsføring, noe som kan skade trafikken til nettbutikken din.

Her kan lese en stor test av nettsidebyggere.

Hva er best av Shopify og Magento

Hva er best av Shopify og Magento

Det er noen viktige ting å vurdere når du bestemmer deg for om Shopify eller Magento er den beste e-handelsplattformen for virksomheten din. Den første er kostnad. Shopify er en abonnementsbasert plattform med tre forskjellige prisnivåer, mens Magento er en åpen kildekode-plattform som er gratis å laste ned og bruke.

Det andre er funksjoner. Shopify er en fullt utstyrt e-handelsplattform som inkluderer alt du trenger for å komme i gang med å selge online, mens Magento er en mer bare-bones-plattform som krever at du legger til flere plugins og utvidelser for å få samme funksjonalitetsnivå.

Den tredje er brukervennlighet. Shopify er en svært brukervennlig plattform som er enkel å sette opp og bruke, mens Magento kan være mer kompleks og vanskelig å bruke. Til syvende og sist vil den beste plattformen for virksomheten din avhenge av dine spesifikke behov og budsjett.

Hva er best av Woocommerce og Shopify

Det er noen viktige ting som gjør Woocommerce og Shopify til de beste e-handelsplattformene. Først og fremst er de begge ekstremt brukervennlige og enkle å sette opp. Selv om du ikke har noen tidligere erfaring med e-handelsplattformer, bør du kunne få butikken din i gang på kort tid. I tillegg tilbyr begge plattformene et bredt spekter av funksjoner og plugins å velge mellom, slik at du virkelig kan tilpasse butikken din for å matche dine unike behov. Til slutt, Woocommerce og Shopify er begge veldig pålitelige og tilbyr utmerket kundestøtte i tilfelle du støter på problemer.

Hvilke alternativer til nettbutikkløsning finnes i Norge

Det finnes en rekke alternativer til nettbutikkløsninger i Norge. Et alternativ er å bruke en fysisk butikkfront. Dette alternativet er best egnet for bedrifter som har et stort varelager og trenger en plass til å lagre og vise frem produktene sine. Et annet alternativ er å bruke en online markedsplass. D

ette alternativet passer best for bedrifter som har et mindre lager og ikke trenger en fysisk plass for å vise frem produktene sine. Det siste alternativet er å bruke en kombinasjon av både en fysisk butikkfront og en nettmarkedsplass. Dette alternativet passer best for bedrifter som har et middels stort varelager og trenger en fysisk plass til å lagre og vise frem produktene sine, men som også trenger fleksibiliteten og rekkevidden til en online markedsplass.

Hva er best av Magento og Woocommerce

Det er mange nettbutikkløsninger tilgjengelig, men to av de mest populære er Magento og WooCommerce. Begge har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å vurdere behovene dine før du velger en.

Magento er en kraftig e-handelsplattform som brukes av noen av verdens største merkevarer. Den er veldig tilpassbar, noe som betyr at den kan skreddersys til dine spesifikke behov. Det kan imidlertid også være komplekst og utfordrende å bruke, så det er viktig å ha en god forståelse av hvordan det fungerer før du setter i gang.

WooCommerce er en populær e-handelsplattform som er bygget på toppen av WordPress. Det er mye enklere å bruke enn Magento, men det er ikke like tilpassbart. WooCommerce er et godt valg for små og mellomstore bedrifter som ønsker en enkel nettbutikkløsning.

Hva er beste gratis nettbutikkløsning

En nettbutikk er en fin måte å nå ut til et større publikum for dine produkter eller tjenester. Du kan tilby mer informasjon om produktene dine enn du kan i en fysisk butikk, og du kan nå et globalt marked med bare noen få klikk. De beste gratis nettbutikkløsningene gjør det enkelt å sette opp og administrere butikken din, slik at du kan fokusere på salg.

Shopify er en av de mest populære nettbutikkløsningene. Den tilbyr en tilpassbar plattform, en brukervennlig betalingsprosess og et bredt spekter av funksjoner. Du kan starte med en gratis 14-dagers prøveperiode, og planene starter på bare $9 per måned. Wix er en annen populær nettbutikkbygger. Den tilbyr et dra-og-slipp-grensesnitt og et bredt utvalg av maler. Du kan starte med en gratis plan, men du må oppgradere til en betalt plan for å få tilgang til funksjoner som gjenoppretting av forlatt handlevogn og beskyttelse mot svindel.

BigCommerce er en omfattende e-handelsplattform. Den tilbyr funksjoner som ubegrensede produkter, kuponger og rabatter, og den integreres med regnskapsprogramvare som QuickBooks. Planer starter på $29,95 per måned. Volusion er en alt-i-ett e-handelsløsning. Den tilbyr funksjoner som produktadministrasjon, lagerkontroll og markedsføringsverktøy. Du kan starte med en gratis 14-dagers prøveperiode, og planene starter på $15 per måned. Den beste gratis nettbutikkløsningen for deg vil avhenge av dine behov og budsjett. Shopify, Wix og BigCommerce er alle gode alternativer for bedrifter i alle størrelser.

Beste betalte nettbutikkløsning

Ettersom verden i økende grad beveger seg på nett, må bedrifter følge etter hvis de ønsker å forbli konkurransedyktige. En nettbutikk, eller nettbutikk, er en fin måte å nå flere kunder og gjøre mersalg på. Det kan imidlertid være tidkrevende og dyrt å sette opp og vedlikeholde en nettbutikk.

Den gode nyheten er at det finnes mange nettbutikkløsninger, eller nettbutikkløsninger, som kan gjøre prosessen enklere og rimeligere. Disse løsningene gir alt fra nettsidemaler til betalingsbehandling til kundestøtte. For å hjelpe deg med å finne den beste nettbutikkløsningen for din bedrift, har vi satt sammen en liste over de beste nettbutikkløsningene. Disse løsningene er alle høyt vurdert av brukere og tilbyr en rekke funksjoner som passer bedrifter i alle størrelser.

1. Shopify Shopify er en av de mest populære nettbutikkløsningene på markedet. Den er enkel å bruke, har et bredt spekter av funksjoner og passer for bedrifter i alle størrelser. Shopify tilbyr også en 14-dagers gratis prøveversjon, slik at du kan prøve den før du forplikter deg til et abonnement.

2. BigCommerce BigCommerce er en annen populær nettbutikkløsning som tilbyr et bredt spekter av funksjoner og passer for bedrifter i alle størrelser. I likhet med Shopify tilbyr BigCommerce også en gratis prøveversjon, slik at du kan prøve den før du forplikter deg til et abonnement.

3. Volusion er et flott alternativ for små bedrifter som ønsker en brukervennlig nettbutikkløsning. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert en innebygd blogg og 24/7 kundestøtte. Volusion tilbyr også en gratis 14-dagers prøveversjon, slik at du kan prøve den før du forplikter deg til et abonnement.